Samarbeidspartnere

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.


Ønsker din bedrift å samarbeide med oss? Ta kontakt med emilhjemli.borgersen@bedriftsidretten.no


Merida

Merket Merida ble startet opp av verdens nest største sykkelfabrikk i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987. 25 år senere distribueres Merida internasjonalt i over 75 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. I tillegg til sykler og spinningsykler, tilbyr vi også et stort sortiment med deler og tilbehør til syklist og sykkel. Se hele utvalget her.Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, er Polar spesialister innenfor dette feltet. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å les mer om det brede sortimentet se her.


Sweet protection

Sweet Protection har sin base i Trysil, hvor merkevaren ble grunnlagt av en vennegjeng ivrige ski- og snøbrettkjørere, syklister og padlere som ønsket å lage best mulige produkter for sine aktiviteter. Sweet Protection kombinerer bransjeledende innovasjon med det fineste håndverk for å skape de sikreste og mest avanserte produktene spesielt tilpasset målgruppen. Designfilosofien er grunnleggende for alle beslutninger: Sterkere. Lettere. Bedre. ‘Sweet’ har ekstremt høye forventninger til egne produkter, langt over bransjens sertifiseringer og standardiserte tester. De lager utstyret de selv bruker og står bak hvert eneste produkt. Ingen kompromisser. Deres lidenskap er din beskyttelse. Se hele utvalget her.  


BIKELY

Bikely jobber aktivt for å øke sykkelandelen med trygge, smarte og innovative sykkelskap!

Bikely er neste generasjons sykkelparkering, som tilbyr trygg og tørr sykkelparkering med adgang fra smarttelefonen. Last ned appen og parker trygt i en av våre lokasjoner nær deg. Utviklet og produsert i Trondheim. Les mer på www.bikely.com


GREEN CYCLING NORWAY

Sykling er sunt for helsen, bra for miljøet og ikke minst er det morsomt.

Green Cycling Norway brenner for sykkelglede og vi hjelper deg å komme i gang med sykling. Vi arrangerer også Grønn Sykkelskole for barn og jobber mot forsøpling i sykkelsporten. 

Les mer på greencycling.no


SKÅBU FJELLHOTELL

I 2018 åpnet splitter nye og familiedrevet Skåbu fjellhotell. Hotellet ligger naturskjønt til i sentrum av den idylliske fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen. otellet tilbyr overnatting i hjemmekoselige omgivelser med 12 flotte dobbeltrom og 5 komfortable leiligheter. Hotellets lune og hyggelige fjellrestaurant serverer lokal mat basert på råvarer fra nærområdet. Kjøkkenet vektlegger gamle lokale mattradisjoner kombinert med smakfulle og spennende kombinasjoner til glede og nytelse.

Med Skåbu som utgangspunkt finnes et bredt utvalg av aktiviteter i nærområdet og omegn.

Den gode følelsen av å «bare få være» håper vi våre gjester vil finne hos oss her i Skåbu, og vårt ønske er at våre gjester skal reise herfra med et smil om munnen og flere gode minner rikere.

Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.


NORGES CYKLEFORBUND

Norges Cykleforbund er et idrettslig særforbund under Norges Idrettsforbund. Vi har siden 1910  jobbet med masseidrett og toppidrett innen alle sykkelgrener. Gjennom våre arrangementer og ritt har vi som visjon å skape sykkelglede for alle!

NATURVERNFORBUNDET

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som atlernativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.