Sykle til skolen-Oslo

I samarbeid med Oslo Miljøhovedstad tilbyr vi GRATIS deltakelse for alle studenter i byen.

Vi ønsker å få flere studenter til å velge en aktiv reisevei, og få øynene opp for sykkelen som et effektivt, miljøvennlig og enkelt transportmiddel. Bli med i konkurransen, registrer din aktivitet og vinn fantastiske premier fra blant annet Merida, Bysykkel, Silva og Polar!


Meld deg på!

Kampanjen varer fra 24. april til 21. juni. I denne perioden registrerer man all sin aktivitet på "min side" for å samle poeng, og være med i trekningen av flotte premier. ALL aktivitet teller, men man får lettere poeng ved å velge en aktiv reisevei. Les mer om konkurransereglene her

I år er det gratis å delta for alle studenter i Oslo. Bor du ikke i Oslo? Mange andre kommuner har også gratis deltakelse, sjekk her


I år byr vi opp til «skolekamp» mellom de ulike studiestedene og "studentidrettskamp" mellom de ulike studentidrettslagene. Skolen og idrettslaget med høyest snittdeltakelse vil bli belønnet. 

Meld deg på, velg din skole og opprett lag med venner eller delta individuelt.

Noe du lurer på? Send en e-post til sykle@bedriftsidrett.no 
Oslo - Europas Miljøhovedstad 2019

I år er Oslo Europeisk miljøhovedstad, og i den anledning dekker Sykle til jobben i samarbeid med Miljøhovedstaden deltakelsen for alle studenter i Oslo. 

Studentidrettsforbundet

Norges Studentidrettsforbund er en aktiv partner i "Sykle til skolen"-prosjektet. Blant annet vil det være en konkurranse mellomstudentidrettslagene hvor det beste idrettslaget blir belønnet med 5000,-.

Premier

I tillegg til disse premiene er studentene med i trekningen av hovedpremiene i den nasjonale kampanjen, les mer om disse her. Studentpremiene er: 

PremieKriterierTrekkes datoVinner
Gavekort verdi 3000,- på Rema 1000Aktiv til/fra skolen 40 ganger i kampanjeperiodenJuliVilde Brabrand Urfjell
Sykkel fra MeridaAktiv til/fra skolen 40 ganger i kampanjeperioden
JuliMarcus Andreas Hansen
Gavekort verdi 3000,- på ElkøpMinimum 100 poeng i kampanjeperiodenJuliAtle Gulliksen
Sykkelverksted i regi av BikeFixxSkolen med høyest snittdeltakelseJuliNorges Idrettshøgskole
5000,-Studentidrettslag med høyest snittdeltakelseJuliOslo Met Lacrosse

Powered by: Bloc