Samarbeidspartner premier

SAMARBEIDSPARTNER PREMIER

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.

Merida

Stians Sport AS var den første Merida distributøren i verden. Merket Merida ble startet opp i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987 da Einar Steen-Olsen reiste ned til en av de største sykkelfabrikkene i Taiwan for å importere sitt eget sykkelmerke. 25 år senere distribueres Merida i over 70 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. I tillegg til sykler, tilbyr Merida også trimutstyr av meget høy kvalitet. Merida Fitness bruker erfaringen fra sykkelproduksjonen når vi utvikler spinningsykler tilpasset alt fra mosjonister til proffer og treningssentre. I tillegg har Merida både tredemøller, romaskiner og ergometersykler. Merida som merke brukes også på en rekke sykkeldeler og tilbehør til syklisten, alt fra Umbracosett til hjelmer og flaskeholdere. Se hele utvalget her.

Sykkelbyprodukter

Sykkelbyprodukter.no arbeider for økt miljømessig bærekraft i byer og tettsteder ved å legge bedre til rette for syklister. Våre viktigste bidrag er å tilby produkter og tjenester som bidrar til økt bruk av sykkel som transportmiddel, bidra til å spre sykkelglede og å sykle selv. Fire av fem nordmenn beveger seg også for lite, og at flere sykler vil også kunne gi en sårt tiltrengt effekt på folkehelsen.


Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica. Hver dag jobber 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene til å føle seg velkommen enten de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede er fokuset alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Velkommen til Scandic! Sjekk ut ditt hotellrom her.

Maxpulse AS

Skreddersyr alle former for gruppereiser, events og bedriftsarrangement med aktivt innhold som passer for alle. Maxpulse AS er fast leverandør av reiser til arrangement som VM på ski, Marcialonga, Vasaloppet, Tour de France, VM og lignende.
For mer informasjon klikk her.

Craft

Craft gir deg mulighet til å designe og bestille funksjonelt og teknisk sykkeltøy til deg og ditt lag. Det var en luftig start for 40 år siden. Craft startet med å lage spesialundertøy for jagerflypiloter fordi pilotene trengte undertøy som pustet godt og transporterte bort fukt effektivt fra kroppen. Craft er i dag en av de største leverandørene innenfor tekniske treningsklær for kategoriene løp, sykkel og langrenn hvor de samarbeider med de beste utøverne og lagene. Disse tester klærne og gir oss konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan bli bedre. Vi lærer av de beste, for å bli best. For mer informasjon og kjøp av Craft sykkeltøy og andre produkter til deltakerpriser, vennligst kontakt profileringsspesialisten ved Tommy på telefon 900 87 964 eller mail tommy@profilsp.no. Les mer om Craft og se utvalget her.


Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet, og har siden den gang vært ledende innen måling av hjertefrekvens. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.


Silva

Siden 1933 har SILVA utviklet og solgt tilbehør til sport- og outdoor aktiviteter. Fokusområdene er løping, langrenn, sykling, orientering og friluftsliv. SILVAs produkter kjennetegnes av høy teknisk funksjonalitet og innovativt design. Produktene utvikles i Sverige med en design og konstruksjon som er tilpasset for å takle de tøffeste utfordringer som det nordiske miljø og klima kan by på. Les merher.


E-Green

E-Green er en norsk merkevare som produserer el-sykler, utviklet av Stians Sport AS, som idag er en av Skandinavias største sykkelimportører med merkevaren Merida. Kvalitet og pålitelighet har høyeste prioritet, og våre el-sykler er tilpasset det tøffe norske været. E-Green el-sykler gir deg god balanse mellom motor og batteri samtidig som funksjonalitet og kjøreegenskaper er ivaretatt på beste måte. For å tilby driftssikre sykler, har E-green valgt å samarbeide med to forskjellige motorprodusenter. Bosch, markedsleder i Europa på el-sykkel-systemer, og det danske systemet Promovec. Som en stor lagerførende leverandør, har E-Green naturlig nok også et bredt sortiment av reservedeler og en svært kunnskapsrik serviceavdeling, med god el-sykkelkunnskap. Les mer og se hele utvalget her.

Syklende reklamebyrå

Face2face Design & Communication AS benytter el-sykler i kampanjearbeid. El-syklene erstatter delvis bruk av dieselbil, og benyttes både som fremkomstmiddel og til transport av eventmateriell.

Med denne løsningen får de ansatte en friskere og mer aktiv hverdag utendørs, vi sparer miljøet for unødvendig produksjon av kampanjemateriell og utslipp, og vi unngår å legge beslag på parkeringsplasser i sentrum.

Kontakt oss på telefon +47 23 23 43 33 for en uforpliktende prat eller se vår nettside for mer informasjon.


KK-mila

Arrangeres for 8. gang lørdag 2. september 2017. De siste årene har nærmere 6.000 damer deltatt og mange ser på dette som årets store happening. De kommer fra hele landet og de fleste løper sammen med en eller flere venninner/kolleger. Du velger selv om du vil løpe 5 km eller10 km. Bislettalliansen er teknisk arrangør, og løpet både starter og ender på Bislett Stadion i Oslo. KK-mila er også godkjent som et kvalitetsløp av Kondis.


Treningspartner

For deg som ønsker allsidig og morsom trening kan du i år vinne den fantastiske Elliptigo. Vi ønsker gode og morsomme historier om en aktiv reisevei eller treningsøkt, del dine historier og du kan vinne denne fantastiske treningskammeraten. Følg med, konkurransen lanseres senere i mars.


Powered by: Bloc