HJEMMEGYM

En forkampanje til Sykle til jobben fra 6. april til 6. mai.

Kampanjen er gratis for alle som bor eller jobber i en gratiskommune! Du trenger kun å melde deg på en gang for å være med på både Hjemmegym og Sykle til jobben.

Som følge av Covid-19 er Sykle til jobben utsatt til 19. mai-30.juni. Vi setter derfor i gang med en ekstra kampanje for å skape glede, samhold, aktivitet og motivasjon i en vanskelig tid. Mange har nå en ny hverdag som krever tilpasning og motivasjon, også på treningsfronten. Her ønsker vi at vår kampanje skal være et positivt, inspirerende og samlende bidrag til samfunnet. Gjennom kampanjen  ønsker  vi å inspirere til allsidig aktivitet for enkeltpersoner, familier og kollegaer. Aktivitetene vi fremmer skal være varierende, overkommelig, inspirerende og skadeforebyggende.


All aktivitet vi oppfordrer til og alle konkurranser i denne kampanjen skal være i tråd fra helsemyndighetene. Vi oppfordrer derfor til hjemmetrening, aktivitet alene eller med få personer utendørs, samt fellestreninger blant kollegaer over Skype, Zoom, Hangout og Teams. Fellestreningene vi legger ut vil publiseres på Facebook og Sykletiljobben.no og kan gjennomføres hjemme, uten utstyr. 


Konkurransereglene og poengsystemer er tilnærmet likt Sykle til jobben, men med noen få endringer. Les mer om konkurransereglene HER.

Konkurranser og premier publiseres fortløpende HER.