Samarbeidspartnere 2021

TRENINGSSPESIALISTEN MOBECH

MOBECH Treningsspesialisten ble etablert i 1893, og er en av bransjens lengstlevende forhandlere av treningsutstyr. Med vår kunnskap og erfaring vet vi hva som skal til for at du skal nå dine treningsmål.

Les mer

Merida

Merket Merida ble startet opp av verdens nest største sykkelfabrikk i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987. 25 år senere distribueres Merida internasjonalt i over 75 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov.

Les mer

Trimtex

Skandinavias tøffeste treningsklær? Trimtex utvikler alle sine produktene i Norge, i nært samarbeid med sine utøvere. Ønsker du produkter av høy kvalitet være seg sykling, ski, løping, triatlon eller orientering er Trimtex et naturlig valg for deg, uansett aktivitetsnivå.

Les mer

Mizuno

Mizuno er et japansk selskap som gjennom 112 år har spesialisert seg på sportsutstyr og sportsklær. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av utstyr innenfor de fleste idretter.

Les mer

Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører.

Les mer

SKÅBU FJELLHOTELL

I 2018 åpnet splitter nye og familiedrevet Skåbu fjellhotell. Hotellet ligger naturskjønt til i sentrum av den idylliske fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen. otellet tilbyr overnatting i hjemmekoselige omgivelser med 12 flotte dobbeltrom og 5 komfortable leiligheter.

Med Skåbu som utgangspunkt finnes et bredt utvalg av aktiviteter i nærområdet og omegn.

Les mer

Sweet protection

Sweet Protection har sin base i Trysil, hvor merkevaren ble grunnlagt av en vennegjeng ivrige ski- og snøbrettkjørere, syklister og padlere som ønsket å lage best mulige produkter for sine aktiviteter. De lager utstyret de selv bruker og står bak hvert eneste produkt. Ingen kompromisser. Deres lidenskap er din beskyttelse.

Les mer

SafeBikely

SafeBikely jobber aktivt for å øke sykkelandelen med trygge, smarte og innovative sykkelskap!

SafeBikely er neste generasjons sykkelparkering, som tilbyr trygg og tørr sykkelparkering med adgang fra smarttelefonen. Last ned appen og parker trygt i en av våre lokasjoner nær deg. Utviklet og produsert i Trondheim.

Les mer

GREEN CYCLING NORWAY

Sykling er sunt for helsen, bra for miljøet og ikke minst er det morsomt.

Vi i Green Cycling Norway brenner for sykkelglede og vi hjelpe deg å komme i gang med sykling. Vi arrangerer også Grønn Sykkelskole for barn og jobber mot forsøpling i sykkelsporten.

Les mer

Syklistenes landsforening

Sykkelvennlig arbeidsplass er en tjeneste der bedrifter får veiledning og råd om hvordan de kan tilrettelegge best mulig for at de ansatte skal velge en aktiv reisevei til jobb. Målet er å fjerne flest mulig barrierer og motivere på en best mulig måte til at flere går, løper eller sykler til jobb. Med en befaring på arbeidsstedet, reisevaneundersøkelse blant alle ansatte og en rapport med forslag til tiltak og råd om tilrettelegging vil bedriften bli sertifisert som Sykkelvennlig arbeidsplass med alle de fordeler det medfører.

Les mer

Powered by: Bloc