Årets stjerneaktiviteter!

Postet av Sykle til jobben den 28. Apr 2023

Hvordan fungerer stjerneaktiviteter og lag, i årets kampanje? 

Stjerneaktivitetene i år er Aktiv reisevei og Tren med en kollega


 • Aktiv reisevei inkluderer: gå/løpe/sykle til jobben, butikken eller trening, samt aktivitet til/på/fra hjemmekontor. 
 • Tren med en kollega handler om samhold. Engasjer en venn / nabo/ bekjent eller en kollega, og ta en treningsøkt/gåtur/fjelltur/sykkeltur sammen. 
 • Vi anbefaler som Helsedirektoratet min. 30 min aktivitet pr dag.
 • Vi anbefaler at stjerneaktivitetene utføres i minimum 10 min.

  Poeng ved bruk av stjerneaktiviteter 

  • 5- 29 min aktivitet = 1 poeng
  • 30 - 59 min aktivitet = 2 poeng 
  • 60+ min aktivitet = 3 poeng

   Regler for Lag

 • Det er tillatt med maks 5 deltagere per lag. Poengsnittet i laget beregnes basert på minimum 3 deltagere i laget. Det vil si at dersom man er 2 på laget, vil lagets poengsnitt fortsatt deles på 3. Vi anbefaler derfor å danne lag på 3-5 deltagere. Dette for å engasjere til samhold, felleskap, og teambuilding!14 dager til kick off!

Postet av Sykle til jobben den 19. Apr 2023

Hva er din motivasjon for mer aktivitet?

Hils på vår kollega Lars Daniel! Han sykler ofte fra Kolbotn til Bedriftsidretten på Ullevål stadion for å få energi til livet som småbarnspappa. "Det er deilig å få unna en treningsøkt på vei til jobben, i stedet for å sitte på toget. Sparer penger gjør jeg også!" 

 

Finn ut hva som motiverer deg. Kjenner du på vårfølelsen, men trenger litt ekstra drahjelp til å komme i gang igjen? Å sette seg et mål som både er meningsfylt og oppnåelig, øker sjansen for at du når det. 

 

Reflekter litt over hva du kan bruke Sykle til jobben til. Vil du styrke fellesskapet på jobben? Ha en mer aktiv reisevei både til og fra jobb og på fritiden? Bygge nye vaner du kan ta med inn i sommerferien? 

 

Onsdag 3. mai starter Norges største aktivitetskampanje. Gjennom seks uker gir vi deg et fellesskap med inspirasjon, utfordringer og flotte premier.