Da er vi i gang!

Postet av Sykle til jobben den 4. Mai 2023

I dag åpnet årets Sykle til jobben aksjon! "Det var fint å komme i gang igjen. En superfin dag å sykle til jobben", sa Kronprinsen på Slottsplassen, etter å ha syklet over to mil fra fra Skaugum.  Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård oppfordret alle til en mer aktiv reisevei til og fra jobb og på fritiden. Vi har motivasjonen og fellesskapet som får deg i gang, mange flotte premier, ny nettside og ny app! Setter vi deltakerrekord i år?

  • Her er denne ukens to utfordringer og premier: Alle som registrer aktivitet første dag, altså i 3 mai, er med i trekningen av et par Hoka joggesko. Og registrerer du minimum 1 poeng, hver dag denne uken fra 3 til 7, mai, er du med i trekningen av en Polar Ignite 3 klokke. 

  • Nytt i år er at du ikke aktivt trenger å melde deg på for å bli med på de nasjonale utfordringene. Alle som fullfører utfordringene, er automatisk med i trekningen.

  • Fortvil ikke om det tar litt tid før du får svar fra vårt support-team eller om du ikke ser din aktivitet rett etter registrering i oppstarten. Både vi og serverne jobber på høygir de første dagene. Det kan ta opptil flere dager før aktiviteten din dukker opp, men den er registrert! Og vi svarer alle så fort vi kan.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.