Ukens utfordringer! Sykling!

Postet av Sykle til jobben den 30. Mai 2023

Ukens utfordring er sykling!
Sykkel er et enkelt, rimelig og miljøvennlig framkomstmiddel som styrker fysisk og mental helse og velvære.


Sykling er også viktig for utviklingen av mer bærekraftige byer over hele verden. Gjennom Verdens sykkeldag lørdag 3. juni oppfordrer FN alle medlemsland til å tilrettelegge for økt sykkelkultur i samfunnet.

 Du er automatisk med på sykkel-utfordringene når du registrerer følgende aktiviteter denne uken:

- Aktiv reisevei
- Elsykkel
-Sykling (Innendørs)
-Sykling (Sport)
-Sykling (Terreng)
-Sykling (Transport)

Vi trekker en heldig vinner i hver av disse kategoriene:


Syklisten: Sykle til jobb minimum 3 ganger denne uken, og vær med i trekningen av en Merida x KED Mitro hjelm.


Tour de France: Sykle tilsvarende lengde denne uken som finale etappen i TDF 2023 - Paris Champs-Élysées, 115 km, og vær med i trekningen av en Polar Ignite 3 klokke.


Teamwork: Klarer laget ditt å sykle Arctic Race - 680 km ila denne uken? Vær med i trekningen av å bli en sykkelvennlig arbeidsplass, et aktivt bærekraftstiltak med fokus på aktiv reisevei, helse og trivsel. Dere får besøk av Syklistenes landsforening som gjennom en befaring og reisevaneundersøkelse blant de ansatte gir dere en rapport med konkrete forslag til tiltak, benchmarking av resultater og beregning av potensielle klimabesparelser.Ukens utfordringer! Styrkeuke!

Postet av Sykle til jobben den 22. Mai 2023

Uke 21: Styrkeuke! 

Denne uka er det om å gjøre og bli litt sterkere!
Om du velger styrketrening hjemme, på treningssenter, trener ute, bruker kroppen, løfter ting , trener alene eller sammen med andre er opp til deg. Og har du enda ikke meldt deg på, så last ned appen Bedriftidretten og bli med og bli sterkere du også.

Aktiviteter som gjelder: 
Styrketrening
Styrke med kroppsvekt
Tabata


Vi trekker ut en heldig vinner i disse kategoriene: 

NYE VANER: Jeg ønsker å bli sterkere fysisk - registrerer minimum 1 styrkeøkt i løpet av uka
DEN DEDIKERTE: Jeg liker styrketrening - registrer minimum 3 styrkeøkter i løpet av uka
JERNVILJEN: Jeg elsker styrketrening - registrer minimum 5 styrkeøkter i løpet av uka 
Tagg oss gjerne i bilder så vi kan dele videre
.
Sjekk flotte premier på vår hjemmeside!Ukens utfordring: Klatreuke!

Postet av Sykle til jobben den 16. Mai 2023

Denne uka er det om å gjøre å samle høydemetere. Om du velger topptur, sykkeltur, rulleskitur eller annen aktivitet er opp til deg! Og har du enda ikke meldt deg på, så last ned appen Bedriftidretten og bli med du også!

Vi trekker ut en heldig vinner i disse kategoriene: 

Den kuperte -> Registrer minimum 1000 høydemetere
Toppturentusiasten -> Registrer minimum 1500 høydemetere
Klatreren -> Bestig høyden av Galdhøpiggen, 2469, høydemetere. 

Tagg oss gjerne bilder så vi kan dele videre! :)Epost for support

Postet av Sykle til jobben den 12. Mai 2023

Hei alle :) 

Vi ser at det dukker opp noen spørsmål her inne i forbindelse med poster som legges ut! Vi har dessverre ikke kapasitet til  besvare de enkeltvis her inne, men dersom det er noe du lurer på, husk å send din forespørsel til sykle@bedriftsidrett.no så vil vi besvare deg fortløpende!

Ukens utfordring: Aktiv reisevei!

Postet av Sykle til jobben den 9. Mai 2023

Ukens utfordring er aktiv reisevei!

Du er automatisk med på våre utfordringer når du registrerer aktiv reisevei denne uken. Velg den utfordringen som passer ditt utgangspunkt. Hver konkurranse har en Merida AXKED Mitro hjelm som premie:

Mosjonisten: gå, løp eller sykle til jobb, butikken , trening minimum 2 ganger i løpet av uken.
Tidsklemmeren: gå, løp eller sykle til jobb, butikken, trening minimum 4 ganger i løpet av uken.
Den aktive: gå, løp eller sykle til jobb, butikken, trening hver dag denne  uken.

 

Aktiv reisevei er en stjerneaktivitet som gir poeng uansett om du bruker kortere tid enn 30 minutter. Stjerneaktivitetene er nå synkronisert med Strava og Polar. Du må registrere følgende aktiviteter for at de skal overføres som stjerneaktiviteter i kampanjen:

STRAVA: ✅ Aktiv reisevei : Velomobile Ride 

POLAR:   ✅ Aktiv reisevei: Duathlon

Noen av årets hovedpremier!

Blinkskuddet: legg ut lagets hyggeligste/morsomste/sprøeste aktivitetsbilde på Instagram. Det beste bildet vinner gavekort fra Apollo Sportsreiser på kr 2000,- for hver på laget. For å delta følg @sykletiljobben på instagram og tagg #sykletiljobben2023 #lagbildetstj.

Superververen: verv minimum 8 deltakere gjennom hele kampanjeperioden, og vær med i trekningen av en pakke med både en Merida AXKED Mitro hjelm og en Polar Ignite 3 klokke. 


11 Kommentarer

Stjerneaktiviteter i Strava & Polar

Postet av Sykle til jobben den 5. Mai 2023

Stjerneaktiviteter gir bonus!

Vi heier på hverdagsaktivitet, og aktiv reisevei gir derfor poeng uansett om du bruker kortere tid enn 30 minutter. Aktiv reisevei er alt fra å gå, løpe eller sykle til jobben, butikken eller trening, samt aktivitet knyttet til hjemmekontoret ditt. Tren med en kollega premieres også. All aktivitet med venner og kollegaer gir poeng selv om dere er mindre enn 30 minutter i aktivitet. Skjekk også om du kan delta gratis i din kommune.

Fortvil ikke om det tar litt tid før du får svar fra vårt support-team eller om du ikke ser din aktivitet rett etter registrering i oppstarten. Både vi og serverne jobber på høygir. 


Stjerneaktivitetene er nå synkronisert med Strava og Polar. Om du vil  registrere denne type aktivitet direkte, må du registrere følgende aktiviteter for at de skal overføres som stjerneaktiviteter i Sykle til jobben:

 


STRAVA: ✅ 
Aktiv reisevei - Velomobile Ride ✅ Tren med kollega - Snowshoe

POLAR:   ✅ Aktiv reisevei - Duathlon ✅ Tren med kollega - Snowshoe trekking / trugegang

 


32 Kommentarer

Da er vi i gang!

Postet av Sykle til jobben den 4. Mai 2023

I dag åpnet årets Sykle til jobben aksjon! "Det var fint å komme i gang igjen. En superfin dag å sykle til jobben", sa Kronprinsen på Slottsplassen, etter å ha syklet over to mil fra fra Skaugum.  Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård oppfordret alle til en mer aktiv reisevei til og fra jobb og på fritiden. Vi har motivasjonen og fellesskapet som får deg i gang, mange flotte premier, ny nettside og ny app! Setter vi deltakerrekord i år?

  • Her er denne ukens to utfordringer og premier: Alle som registrer aktivitet første dag, altså i 3 mai, er med i trekningen av et par Hoka joggesko. Og registrerer du minimum 1 poeng, hver dag denne uken fra 3 til 7, mai, er du med i trekningen av en Polar Ignite 3 klokke. 

  • Nytt i år er at du ikke aktivt trenger å melde deg på for å bli med på de nasjonale utfordringene. Alle som fullfører utfordringene, er automatisk med i trekningen.

  • Fortvil ikke om det tar litt tid før du får svar fra vårt support-team eller om du ikke ser din aktivitet rett etter registrering i oppstarten. Både vi og serverne jobber på høygir de første dagene. Det kan ta opptil flere dager før aktiviteten din dukker opp, men den er registrert! Og vi svarer alle så fort vi kan.